• Vil du hjelpe folk å lykkes bedre med å gjennomføre endringer?

  • Vil du hjelpe folk å lykkes bedre med å gjennomføre endringer?

  • Ønsker du en forskningsoppdatering om både motivasjon/atferdsendring, kosthold og fysisk aktivitet/trening?

  • Trenger du praktiske verktøy og oppgaver du kan bruke med kunder/pasienter?

  • Vil du ha eksempler på hvordan du anvender forskningen i praksis?

  • Har du nytte av enkle forklaringsmodeller du kan bruke med kunder/pasienter?

  • Ville det vært kjekt med oversikter med konkrete, praktiske tips?

Tilbakemeldinger fra fagfolk

Forskningsbasert

Boken inneholder 75 fagbokser med oppdatering av relevant faglitteratur og nyere forskning. Referanselisten består av nesten 200 kilder, primært metaanalyser, samlestudier og kunnskapsoppsummeringer.

Helhetlig

For å oppnå god helse er det ofte nødvendig å jobbe med flere områder.

I tillegg til informasjon om motivasjon, kosthold og fysisk aktivitet/trening, inneholder boken kapitler om stress, søvn, langvarige smerter, sosiale faktorer m.m.

Enkle forklaringsmodeller

Når både du og kunden/pasienten forstår hva som skal til, er sjansen bedre for å lykkes.

Boken inneholder en rekke flytskjemaer, oversikter og figurer som gjør det enkelt å forstå hvorfor man gjør som man gjør, og hvordan man lykkes med mat og trening.

Praktiske øvelser

God kunnskap har verdi først når den omsettes i praksis.

I boken finner du praktiske øvelser blant annet for å øke motivasjonen, redusere stress, motstå fristelser, spise riktige porsjoner og trene passe hardt.

Konkrete forslag

Konkrete råd gjør det lettere å komme i gang. Boken inneholder drøssevis av konkrete forslag du kan gi til kunder og pasienter.

Lett å finne frem

Ved å bruke innholdsfortegnelsen og kapitteloverskriftene finner du enkelt frem til det som er nyttig akkurat nå. I hvert kapittel finner du tabeller med oppsummering av hvordan kunnskapen anvendes i praksis.

På salg!

DIN VEI (begrenset antall!)

kr449.00 kr389.00

Boken er på 456 sider, med mange figurer, tabeller og oversikter. Lesere beskriver den både som en lettfattelig lærebok, der du får kunnskap om motivasjon, mat og trening, og som en praktisk bok, der du enkelt slår opp og tar i bruk det som er nyttig for deg.

Les mer om innholdet her

Les tilbakemeldinger fra lesere her

NB! Ved bruk av rabattkode vil rabatten trekkes fra ordinær pris.

På lager

Category: Tag:

Beskrivelse

Jeg liker å se på boken som en håndbok eller lærebok for alle som ønsker å lykkes med trening og et sunt kosthold over tid.

Du får forskningsbasert kunnskap om motivasjon, mat og trening, forståelig presentert med oversikter, bokser og figurer. Målet er at du skal lære hva som egentlig er viktig for å komme i form, gå ned i vekt, få god helse og mer overskudd. Gode kunnskaper er viktig i en verden der trening og mat ofte gjøres altfor komplisert, og der det er lett å henge seg opp i uvesentlige detaljer.

Er du fagperson, eller ekstra interessert, kan du fordype deg ved å lese boksene med fagstoff og bruke den omfattende referanselisten bakerst.

Kunnskap er lite verdt hvis den ikke omsettes i handling. Boken inneholder en rekke verktøy, oppgaver og øvelser for å lykkes med den praktiske gjennomføringen. Du lærer hvordan du øker motivasjonen, skaper gode vaner, spiller på lag med kroppen og unngår å bli hindret av saboterende tanker. Ikke minst får du strategier for å løse vanlige utfordringer som stress, slitenhet, tidsnød, samvær med andre, ferier og spising andre steder enn hjemme. For å nevne noe.

Boken inneholder drøssevis av praktiske tips, som du kan ta i bruk umiddelbart. Start med det som er relevant for deg, og slå opp når du lurer på noe. Jeg ser for meg at du bruker boken aktivt i perioder, og som oppslagsverk i årevis fremover. Jeg mener virkelig at den inneholder alt du trenger for å lykkes med mat og trening.

Boken er på hele 456 sider. En ryddig struktur og bruk av farger gjør det likevel enkelt å finne frem til det du trenger.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1.3 kg
Dimensjoner 24 × 3 × 17 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “DIN VEI (begrenset antall!)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Post comment

You may also like…