Bla nedover for å se tilbakemeldinger fra lesere!

På salg!

DIN VEI (begrenset antall!)

kr449.00 kr389.00

Boken er på 456 sider, med mange figurer, tabeller og oversikter. Lesere beskriver den både som en lettfattelig lærebok, der du får kunnskap om motivasjon, mat og trening, og som en praktisk bok, der du enkelt slår opp og tar i bruk det som er nyttig for deg.

Les mer om innholdet her

Les tilbakemeldinger fra lesere her

NB! Ved bruk av rabattkode vil rabatten trekkes fra ordinær pris.

Forskningsbasert og praktisk!

Den er tydelig delt inn. Innholdet er presentert enkelt, men det er åpenbart at det er basert på forskning og kunnskap i tillegg til praktisk erfaring. Det styrker troverdigheten slik at det ikke er en “synsebok”.

Jeg liker at den er så praktisk og gir forslag om nye måter å tenke på i kjente situasjoner. Spesielt det at den tar for seg utfordringene som kommer til å dukke opp uavhengig av hvor god basisplanen er.

Grundig og lettlest!

Mitt første inntrykk er at den ser svært grundig og spennende ut. Oversiktiklig og lettlest innholdsfortegnelse. Bare ved å se over den får jeg lyst til å sette igang! Likte også godt tips til hvordan man kan lese og bruke boken.

Gleder meg til å bruke den som et verktøy videre for å ta vare på helse, kosthold og trening / bevegelse!

God på motivasjon!

Liker at den er tydelig; veldig enkelt å finne frem i den. God på motivasjon og det å finne det som er viktig for akkurat meg. Kan brukes som et oppslagsverk og det liker jeg godt..

Den er ærlig og rett frem og tydelig på at det tar tid med endring og at det kan være vanskelig innimellom.

Lettfattelig og gjenkjennelig!

Jeg syns den er veldig bra! Lettfattelig tekst. Lett å identifisere seg med det du skriver. Dette med at man gjør valg og setter grenser.

Jeg har ikke lest den systematisk. Nettopp det er litt OK syns jeg, og så legger du jo opp til det ved å henvise til andre kapitler.

Den ligger fremme til inspirasjon!

Dypere og mer balansert!

Har ikke lest hele enda, startet forfra og holder på med den grønne delen. Men det jeg har lest er veldig interessant og nyttig. God struktur. Jeg leser den foreløpig som en”lærebok”. Dvs jeg leser alt. Skal etterhvert finne meg et forbedringsområde hvor jeg skal benytte noen av teknikkene. Bruker noen av dem allerede siden jeg har lest bloggen din i flere år.

Liker dypdykkene dine i relevant forskning – og ikke minst dine egne refleksjoner rundt temaene basert på din egen erfaring fra Gnist.

Jeg syntes området er superspennende og leser mye om disse emnene – denne boken går dypere og er mer balansert enn det meste man kan lese av “oppskrifter”. Liker fokuset på varige endringer – definitivt mye vanskeligere å få til enn en diett.

Både bruksbok og læringsbok!

Jeg liker at den er oversiktlig med hovedkapitler og underkapitler. Fin balanse mellom kunnskap, atferd, verktøy, utfordringer og forslag til mat/øvelser, og
fine/morsomme illustrasjoner. Det er enkelt å relatere innhold til seg selv.

Liker også at den kan brukes både som bruksbok og læringsbok og at den inneholder kunnskap om hvordan lykkes med endring.

Charlotte Bjørge
Personlig trener

En komplett bok!

Liker at det er et stort kapittel om motivasjon sammen med tema om både mat og trening. Du tar på alvor at det ikke er så lett, det er bra!

Tykk bok som jeg langt i fra har kommet så langt i, men finner noe til ettertanke på nesten hver side. Og liker tanken på å jobbe med denne boken framover i lang tid. Den holder meg motivert og fokusert!

En komplett bok!

Inspirerende!

Boken er oversiktelig, enkel å bruke, inneholder mange flotte illustrasjoner og du gir oss mange gode tips på veien.

Boken et rett og slett til inspirasjon og stor glede! Jeg storkoser meg med den og gleder meg til fortsettelsen.

En kjempebok!

Jeg liker at at den er så visuell. At teksten er i bokser og med farger og flytdiagrammene. Man kan slå opp på hvilken som helst side og bare bli inspirert.

Liker også de naive figurene som stoppskiltene og at avsnittene er korte og ordene er vanlig norsk.

Jeg elsker den indre sabotøren. Selv ikke sju år med psykologistudier og tre år med kursing i meditasjon har klart å få meg til å se ham så klart! Flott at du vektlegger belønning.

Boken er så pass generelt utformet at den gir mening om kosthold selv om jeg ikke trenger slanke meg og trening selv om jeg trodde jeg kunne trening.

Liker at den har forenklet og bruker det siste man vet om motivasjon og at dette gjennomsyrer hele boka. Det gis hele tiden alternativer for nivå, preferanser og faktorer utenfor det «perfekte». Tydelig at man kan starte uansett nivå.

En kjempebok!

Hilde Wassmo
Psykologspesialist

En unik bok!

Suveren unik bok for alle som ønsker å ivareta helsen sin for et bedre liv!

Svært innholdsrik, lettlest og motiverende, og forklarer godt hva som skjer og hvordan.

Jeg er mektig imponert! Midt i blinken for meg og mange med meg, og burde få masse oppmerksomhet!

En oppslagsbok!

Oversiktlig og fint inndelt. Lett og forståelig språk.

God tone med glimt i øyet, men tar leseren på alvor. Jeg kan velge å lese/ bruke den som en type oppslagsbok.

Har så utrolig sansen for din måte å formidle på! Lekent og valgfritt, med faglig tyngde og uten pekefinger.

Anbefales til vanlige folk, fagfolk og studenter!

En ærlig bok som inneholder oppskriften til bedre helse!

Som livsstilsveileder og kursleder anbefaler jeg denne boken til alle mine deltagere.

Boken er lettlest og har en god faglig tyngde. At boken er så visuell vil hjelpe mange å sette seg inn i situasjoner som hører til endringsfaser.
Jeg vil fremheve bruken av tekstbokser, tabeller og figurer som i sammenheng med teksten gjør boken lett forståelig. Verktøyene som blir presentert er representative i endringsfaser, og enkle å ta i bruk.

Jeg anbefaler boken på det varmeste til deg som ønsker en endring, til fagpersoner som jobber med livsstilsendring, og til studenter i forebyggende helsearbeid.

Silje Kristin Kampestuen
Livsstilsveileder – bachelor i livsstilsendring og folkehelse

Finner det man trenger!

Ryddig og godt forklarende! Enkelt å slå opp i, og ikke minst er det lett å finne det man leter etter, eller trenger der og da.

Faglig veldig sterk!

En bok veldig mange kan få nytte av!

Den dekker svært mange viktige temaer som alle har en betydelig påvirkning på helse, er faglig veldig sterk og bærer tydelig preg av å ha vært jobbet nøye og lenge med. Den er også veldig lett å lese.

Boken skiller seg tydelig fra andre bøker om trening, motivasjon og kosthold!

PS. Jeg tjener ingenting på å skrive om eller anbefale boken, men synes faglig sterke bøker om trening, motivasjon og kosthold generelt fortjener framsnakk.

Martin Norum
PT & MSc Sports Nutritionist

Kunne vært pensumbok!

Skriver til deg fordi jeg synes du fortjener all ros!

Både med tanke på faglig kvalifisert og oppdatert innhold, og ikke minst for den flid som er nedlagt i illustrasjonene. Boka framstår med veldig høy pedagogisk kvalitet.

Etter mitt skjønn kan den brukes som pensumbok, spesielt i videregående skoler, gjerne i kombinasjon med idrettsfag og kosthold/ernæring.

Tore Neby
Trener ved Wang Toppidrettsgymnas
Tidligere landslagsutøver

På salg!

DIN VEI (begrenset antall!)

kr449.00 kr389.00

Boken er på 456 sider, med mange figurer, tabeller og oversikter. Lesere beskriver den både som en lettfattelig lærebok, der du får kunnskap om motivasjon, mat og trening, og som en praktisk bok, der du enkelt slår opp og tar i bruk det som er nyttig for deg.

Les mer om innholdet her

Les tilbakemeldinger fra lesere her

NB! Ved bruk av rabattkode vil rabatten trekkes fra ordinær pris.

På lager

Category: Tag:

Beskrivelse

Jeg liker å se på boken som en håndbok eller lærebok for alle som ønsker å lykkes med trening og et sunt kosthold over tid.

Du får forskningsbasert kunnskap om motivasjon, mat og trening, forståelig presentert med oversikter, bokser og figurer. Målet er at du skal lære hva som egentlig er viktig for å komme i form, gå ned i vekt, få god helse og mer overskudd. Gode kunnskaper er viktig i en verden der trening og mat ofte gjøres altfor komplisert, og der det er lett å henge seg opp i uvesentlige detaljer.

Er du fagperson, eller ekstra interessert, kan du fordype deg ved å lese boksene med fagstoff og bruke den omfattende referanselisten bakerst.

Kunnskap er lite verdt hvis den ikke omsettes i handling. Boken inneholder en rekke verktøy, oppgaver og øvelser for å lykkes med den praktiske gjennomføringen. Du lærer hvordan du øker motivasjonen, skaper gode vaner, spiller på lag med kroppen og unngår å bli hindret av saboterende tanker. Ikke minst får du strategier for å løse vanlige utfordringer som stress, slitenhet, tidsnød, samvær med andre, ferier og spising andre steder enn hjemme. For å nevne noe.

Boken inneholder drøssevis av praktiske tips, som du kan ta i bruk umiddelbart. Start med det som er relevant for deg, og slå opp når du lurer på noe. Jeg ser for meg at du bruker boken aktivt i perioder, og som oppslagsverk i årevis fremover. Jeg mener virkelig at den inneholder alt du trenger for å lykkes med mat og trening.

Boken er på hele 456 sider. En ryddig struktur og bruk av farger gjør det likevel enkelt å finne frem til det du trenger.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1.3 kg
Dimensjoner 24 × 3 × 17 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “DIN VEI (begrenset antall!)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Post comment

You may also like…